JA! Rene in Galla želim si bližnjice do lepše postave in boljšega počutja.

​​Namesto 364€, boš plačal/a samo 47€. Tvoj nakup je popolnoma BREZ tveganja. Če iz katerega koli razloga nad prehranskim načrtom ne boš navdušen/a ali se ne boš strinjal/a, da je ta spletni tečaj eden izmed najbolj zabavnih, učinkovitih,... ti vrneva celotno kupnino.

Za naročilo izpolni obrazec spodaj, izberi način plačila in oddaj svoje naročilo.


Podatki plačnika

Vaše naročilo

IzdelekZnesek
Veganski Načrt  × 1 47.00
Delni znesek47.00
Znesek47.00
  • Plačilo poravnajte na naš bančni račun. Kot referenco vnesite ID naročila.

30 dnevni Fit Veganski Jedilnik vsebuje:

  • 30 dnevni enostaven veganski prehranski načrt, z več kot 80 Fit obroki, ki ne bodo izsušili tvoje denarnice, bodo pa zelo vplivali na tvojo postavo, energijo in dobro počutje (Vrednost 120€)
  • Bonus 1: Nakupovalni seznam več kot 120-ih fit izdelkov za najboljše rezultate in povezave do trgovin, ker te izdelke lahko kupiš (Vrednost 19€)
  • Bonus 2: Najinih TOP 15 receptov za hitro pripravo slastnih proteinskih in energijskih smoothijev. (Vrednost 29€)
  • Bonus 3: Miselna naravnanost, ki je potrebna za uspeh (pri hujšanju, pridobivanju mišične mase, zdravem načinu življenja...) (Vrednost 49€)
  • Bonus 4: Kalkulator kalorij in makrohranil (Vrednost 29€)
  • Bonus 5: Seznam TOP veganskih restavracij in barov po Sloveniji IN 11 najpogostejših zmotnih prepričanj in konkretnih odgovorov podkrepljenih z raziskavami. (Vrednost: 42€)
  • Bonus 6: Katera prehranska dopolnila (hranila) moraš obvezno uživati, če želiš živeti kar se da zdravo življenje in uspešno hujšati + seznam najinih najboljših veganskih beljakovin v prahu. (Vrednost: 27€)
  • Bonus 7: Najina pomoč in odgovori na vsa tvoja vprašanja. (Vrednost: Neprecenljiva)
  • Ter še nekaj dodatnih mini bonusov. (Vrednost 49€)

PLUS EKSTRA

14-dnevno 100% vračilo denarja

Veganski prehranski načrt lahko preizkusiš popolnoma brez tveganja in se na lastne oči prepričaš, da je noro okusen in da deluje.

Tako prepričana sva v to, da ti nudiva kar 14 dnevno poskusno obdobje!

Če po boš po 14 dneh presodil/a, da jedilnik in vsi bonusi niso vredni teh 47€, v kar močno dvomiva, ti vrneva vso kupnino. 

Skupna vrednost: več kot 360€

V tej ponudbi samo 47€ (DDV že vključen v ceno)

Pogosta vprašanja in odgovori

1. Kako je mogoče hujšati, vzdrževati in pridobivati mišično maso, brez da pri tem šteješ kalorije?

Zelo dobro vprašanje. Štetje kalorij je zamudno, stresno in resnično ni potrebno. Verjameva, da še vedno od večine slišiš, da je štetje kalorij nujno pomembno, če želiš izgubiti odvečno maščobo. To seveda deloma drži, vsekakor pa to ni pogoj za uspešno hujšanje.

Če je izbor živil pravi in so obroki pravilno razporejeni ter dozirani v pravilnem razmerju, lahko pozabiš na tehtanje živil in računanje makrohranil.

Zagotavljava ti, da bo to zate najenostavnejši in najbolj zabaven prehranski načrt, ki si ga kdajkoli poskusil/a.

2. Kakšne rezultate lahko pričakujem po treh mesecih uporabe tega prehranskega načrta?

Vsak si seveda želi rezultatov, to je jasno. S tem prehranskim načrtom se lahko vidne spremembe začnejo dogajati precej hitro. Odvisno od tvojega trenutnega stanja, zagnanosti in discipline.

Ne glede na to, da ti bova s tem prehranskim načrtom odprla povsem nov svet, pa se moraš zavedati, da boš prav ti tista oseba, ki bo odločala o tvojem uspehu.

Če se boš držal/a prehranskega načrta, ki mimogrede ni nobena dieta ampak je stil življenja, ki ga lahko z lahkoto uporabljaš do konca življenja, boš prav gotovo dosegel svojo življenjsko formo.

Ampak ne pozabi, preoblikovanje telesa je maraton ne sprint!

Potrebna sta vztrajnost in potrpljenje ter seveda načrt, kateremu lahko slediš vse življenje brez težav.

Na voljo je tukaj.

3. Koliko časa mi bo vzela priprava obrokov?

Prehranski načrt je sestavljen tako, da mu lahko sledijo tudi zelo zaposlene osebe, ki nimajo časa da bi se vsak dan ukvarjale s kuhanjem hrane. Prehranski načrt je idealen za vse, ki bi radi živeli bolj zdravo ter si izoblikovali postavo.

S posebno metodo, ki jo ta prehranski načrt vsebuje, boš za pripravo hrane porabil/a le kakšne 3 ure na teden ali manj.

4. Ali se moram striktno držati predpisanih obrokov oz. pravil?

Lagala bi ti, če bi rekla ja.

Ne, to ni potrebno, tudi če boš nekaj obrokov na mesec "udaril/a povsem mimo", boš še vedno dobro napredoval/a.

Prav tako si lahko obroke prilagajaš povsem sam/a in tudi izbiraš med živili, ki ti ustrezajo (upoštevati moraš le nekaj smernic, ki so zapisane v prehranskem načrtu).

V kolikor si oseba, ki raje sledi že napisanemu prehranskemu načrtu, potem mu lahko brez razmišljanja slediš in rezultati ne bodo izostali.

5. Ali je veganska prehrana draga?

Prav ta stavek preveč krat slišiva.

Ne, veganska prehrana je (ne boš verjel/a), celo cenejša kot vsejeda prehrana. Vedeti moraš le, kje kupovati določena živila.

In tudi to, smo v prehranskem načrtu pokrili.

Poleg tega, da boš dobil/a nakupovalni seznam, ki ti bo "olajšal življenje", saj boš v trgovini natančno vedel/a katera živila moraš vzeti s police in kje jih kupiti, sva dodala še povezave do spletnih trgovin (Mercator, Spar itd.), tako da izdelke lahko enostavno dodaš v voziček in jih naročiš na dom.

6. Ali je ta program zame?

Ta program absolutno NI zate, v kolikor si oseba, ki pričakuje rezultate čez noč in ni pripravljena ničesar spremeniti.

V tem primeru nočeva, da postaneš nov/a član/ica GO Build Yourself družine.

Prav tako kot tvoj je tudi najin čas dragocen in želiva ga posvetiti ljudem, ki si resnično želijo spremembe v življenju in so za to pripravljeni tudi nekaj narediti, hkrati pa se zavedajo, da bodo čez nekaj mesecev v življenjski formi.

S tem prehranskim načrtom sva pomagala že:

Poklicni vojakinji, profesionalni pevki, zobozdravniku, sodnici, grafičnemu oblikovalcu, delavcu v proizvodnji in ogromno rekreativnim športnikom.

Prepričana sva, da bo prišel prav tudi tebi.

7. Ali obstaja 100% garancija na zadovoljstvo?

Ja seveda.

Če z uporabo prehranskega načrta ne boš zadovoljen/na, v najini družbi ne boš užival/a, ali boš mnenja, da načrt in vsi bonusi niso vredni teh 47€ (v kar močno dvomiva), ti vrneva vso kupnino.

(Le piši nama na info@go-buildyourself.si in vrnila ti bova denar.)

Tudi stroške transakcij bova pokrila midva.

Vidna na

© 2019 GO Build Yourself - Vse pravice pridržane - Splošni Pogoji